Voor een historische villa aan de Taalstraat is een ontwerp voor de achtertuin gemaakt. De tuin grenst aan de achterzijde aan het landgoed van Marggraff.

Het perceel wordt in drie zone’s opgedeeld. Tussen het woonhuis en het bijgebouw ligt een zwembad met grasveld, daartussen komt een bloementuin met daarachter een boomgaard met hoogstamfruitbomen die toegang geeft tot het bos aan de achterzijde. De fruitbomen staan in een bloemenweide waardoor een pad gemaaid wordt.

De tussentuin krijgt een structuur van de groenblijvende Quercus ilex, grassen, bollen en vaste planten.

In Zicht Architectuur Interieur en Landschapsarchitectuur Achtertuin Vught Tekening 1
In Zicht Architectuur Interieur en Landschapsarchitectuur Achtertuin Vught Referentiebeeld 1
In Zicht Architectuur Interieur en Landschapsarchitectuur Achtertuin Vught Tekening 2