Voor landgoed De Hoevens is een nieuw masterplan gemaakt voor extra parkeerplaatsen, een ontwerp voor een aanbouw en renovatie van het oude sanitairgebouw gemaakt en een nieuwe trekkershut ontworpen.

De aanbouw zal gebruik worden als ruimte voor de beheerder en als opslag. Ook de ontmoetingsruimte, grenzend aan de sanitaire ruimte, is geheel vernieuwd met een kastenwand en banken voor zowel binnen als buiten.

In Zicht Architectuur Interieur en Landschapsarchitectuur Natuurkampeerterrein De Hoevens Rendering
In Zicht Architectuur Interieur en Landschapsarchitectuur Natuurkampeerterrein De Hoevens Sanitair en Beheerdershuisje
In Zicht Architectuur Interieur en Landschapsarchitectuur Natuurkampeerterrein De Hoevens Sanitair en Beheerdershuisje Doorsnede
In Zicht Architectuur Interieur en Landschapsarchitectuur Natuurkampeerterrein De Hoevens Vloerplan
In Zicht Architectuur Interieur en Landschapsarchitectuur Natuurkampeerterrein De Hoevens Plan met Buitenverlichting
In Zicht Architectuur Interieur en Landschapsarchitectuur Natuurkampeerterrein De Hoevens Voorzijde
In Zicht Architectuur Interieur en Landschapsarchitectuur Natuurkampeerterrein De Hoevens Voorzijde Kast