Een klassieke New England ‘colonial’ werd van alle overdadige decorum ontdaan. Bij de entrée werden de zuilen en het fronton verwijderd en in het interieur de vele sierlijsten die in de tijd werden toegevoegd om het huis meer aanzien te geven. De oorspronkelijke indeling is behouden maar veel wanden zijn gedeeltelijk doorgebroken om meer openheid te creëren.

2011

in zicht architectuur, interieur en landschapsontwerp residence ct woonkamer
in zicht architectuur, interieur en landschapsontwerp residence ct werkkamer
in zicht architectuur, interieur en landschapsontwerp residence ct keuken
in zicht architectuur, interieur en landschapsontwerp residence ct slaapkamer
in zicht architectuur, interieur en landschapsontwerp residence ct badkamer
in zicht architectuur, interieur en landschapsontwerp residence ct oude gevel