Met het doel meer daglicht te krijgen werden de bestaande openingen aan de achterzijde verhoogd en verbreed. Door het toepassen van plafondhoge kozijnen ontstond er maximaal zicht op het terras en de tuin. Deze kozijnen, maar ook de binnendeuren en de trapleuning, werden in zwart staal uitgevoerd.

De deuren van de keukenkastjes werden wit geschilderd en door het plaatsen van een stalen spant kon de bestaande boog verwijderd worden voor nog meer daglichttoetreding in de woonkeuken.

De bestaande grote badkamer werd gesplitst waardoor ook de kinderen een eigen douche met wastafels tot hun beschikking kregen.

2014

in zicht architectuur, interieur en landschapsontwerp woonboerderij brabant woonkamer
in zicht architectuur, interieur en landschapsontwerp woonboerderij brabant keuken
in zicht architectuur, interieur en landschapsontwerp woonboerderij brabant televisiekamer
in zicht architectuur, interieur en landschapsontwerp woonboerderij brabant hal
in zicht architectuur, interieur en landschapsontwerp woonboerderij brabant slaapkamer
in zicht architectuur, interieur en landschapsontwerp woonboerderij brabant badkamer
in zicht architectuur, interieur en landschapsontwerp woonboerderij brabant badkamer
in zicht architectuur, interieur den landschapsontwerp woonboerderij brabant tekening badkamer