Achter de Joanneskerk, nabij De Lind, ligt dit woonhuis met beschermd dorpsgezicht. Het plan is de buitenzijde aan de voorkant geheel te restaureren en de binnen- en achterzijde volledig te vernieuwen en in te delen. Een aanbouw aan de keuken maakt het mogelijk dat de oude katholieke kerk zowel vanuit het woonhuis als de tuin kan worden gezien.

In Zicht Architectuur Interieur en Landschapsarchitectuur Woonhuis Oisterwijk Voorzijde
In Zicht Architectuur Interieur en Landschapsarchitectuur Woonhuis Oisterwijk Achterzijde 2
In Zicht Architectuur Interieur en Landschapsarchitectuur Woonhuis Oisterwijk Foto Achterzijde
In Zicht Architectuur Interieur en Landschapsarchitectuur Woonhuis Oisterwijk Foto Kerk
In Zicht Architectuur Interieur en Landschapsarchitectuur Woonhuis Oisterwijk Plan Nieuwe Situatie
In Zicht Architectuur Interieur en Landschapsarchitectuur Woonhuis Oisterwijk Plan Nieuwe Situatie 2
In Zicht Architectuur Interieur en Landschapsarchitectuur Woonhuis Oisterwijk Plan Bestaande Situatie